Jedna z propozycji

 

Przykładowe Menu:

 

Dania główne:

  • Flaki, rosół
  • Rolada drobiowa faszerowana boczkiem i lazurem, sosem koperkowo-cytrynowym kuskisem i warzywami z wody
  • Karczek wieprzowy w sosie winno-pieprzowym, opiekane ziemniaczki, warzywa z wody
  • Płonąca szynka z sosem chrzanowym , bigosem myśliwskim, kaszą gryczaną
  • Barszcz czerwony

    Inne:
  • Deser lodowy
  • Tort

    Przystawki na zimno:
  • Wędliny i mięsa pieczyste
  • Pasztety
  • Tatar
  • Schab po warszawsku
  • Paluszki drobiowe z dipami
  • Jajka faszerowane
  • Łosoś wędzony
  • Rolada z kurczaka z pistacjami
  • Rolada z dorsza nadziewana paluszkami krabowymi
  • Tymbaliki drobiowe
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka brokułowa
  • Sałatka śledziowa
  • Caprezze